TELEFON: 06 1 413-1441, +36 20 7794-102

BELÉPÉS


Utazás
Szállás
Program
Ország:
Város:
Időpont:
±
Utazás módja:
Utazás hossza:
Ár:
Tizenöt használt hajókonténerből áll Ausztria első konténerplázája, amely egy hete nyitotta meg kapuit az osztrák fővárosban. Dizájnerüzletek, kávézók, biopiac és kényelmes pihenőhely várja a vásárlókat.
bővebben ≫
Bécsben lesz Jazz-, Pop- és Dunasziget Fesztivál a nyáron– és jön a Metallica is. Ráadásul a rajongók maguk válogathatják össze, mely számokat játsszák.
bővebben ≫
Rekord népszerűségnek örvendenek a közbringák Bécsben. 2014 első negyedévében minden hónapban több mint száz százalékkal nőtt a közbringát használók száma a fővárosban. 2005 óta nem volt ilyen növekedésre példa.
bővebben ≫
Kiscsillag és ZUP koncertjével nyitotta meg harmadik szezonját pénteken a Budapest Park, amely új arculatot kapott.
bővebben ≫
A szokásosnál egy héttel később, augusztus 11. és 18. között rendezik idén a Sziget fesztivált. A szervezők szerint ezzel több aktuális nemzetközi sztárt sikerül Budapestre hozni.
bővebben ≫
Hihetetlen, de beköszöntött a jégkorszak Velencében! Elképesztő fotók!!!
bővebben ≫
Idén az egész nyári szezonban, májustól szeptember végéig a főváros szívében forog a Sziget Eye.
bővebben ≫
A Shrek-filmsorozat sikere nyomán a zöld ogrénak szentelt látványosság nyílik Londonban.
bővebben ≫
Nincs is ahhoz fogható érzés, mikor az ember egy fárasztó nehéz nap után leül, és egy jó társaságban az első kortyot megízleli jól megérdemelt, hideg söréből. Van aki esküszik valamelyik márkára vagy ízre, vannak kísérletező kedvűek, akik a barnától a citromosig mindent megkóstolnak, és persze van akinek mindegy, csak sok legyen. Ha Te a különlegességek embere vagy, jó hírem van. A következő folyékony kenyereket garantáltan Neked találták ki! Azonban jobb ha szólok, hogyha szeretnél belőlük egy kört fizetni a barátaidnak, nem árt ha Bill Gates rokona vagy. A következő 5 nedű ugyanis a világ legdrágább sörei közül került ki. A sörkülönlegességeknek persze nem véletlenül annyi az áruk, mint egy erősebb havi fizetés. Köztük van a fáraók titkos receptje, vagy például az Antarktisz rejtett kincse is.
bővebben ≫
A Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Múzeumi Oktatási és Képzési Központ 2013-ban – a nyolcadik Múzeumok Őszi Fesztiválja megszervezésével – folytatja a 2006-ban hagyományteremtő céllal elindított, és mára a múzeumok egyik legjelentősebb országos eseményévé vált rendezvénysorozatot.
bővebben ≫
1 2 3 4 5 6 »