TELEFON: 06 1 413-1441, +36 20 7794-102

BELÉPÉS


Utazás
Szállás
Program
Ország:
Város:
Típus:
Szabadszavas:

Egyetemi PROGRAMOK > Szlovénia > Bovec >

Júlia Alpok
Program neve:

Rafting Szlovéniában - Soca-folyó

Típusa:
Rafting
Úticél:
Szlovénia, Bovec
Ajánlott életkorok:
felsős (10-15 év), ifjúsági (15-18 év), felnőtt (18-65 év) és nyugdíjas (65 év felett)
Alapár:
10.500 HUF-tól
Leírás
Árak
Térkép

Rafting Szlovéniában - Soca-folyó

Ha egy igazán aktív, outdoor hétvégére vágysz a barátokkal vagy családdal, akkor ez az ajánlat neked szól! A szomszédságunkban található a szlovéniai Bovec városa, mely a Soca folyó partján fekszik. Rengeteg sportolási lehetőség van a környéken, mint pl.: kerékpár, gyalog túra, rafting, kanyoning, hydrospeed, tubing, barlangászat, ősszel-télen-tavasszal síelés.

A Júliai-Alpok-ból előtörő Soča változatos medrével és kristálytiszta vizével Európa egyik legkedveltebb vadvízi paradicsoma, ahol mindenki talál a tudásának, felkészültségének, kalandvágyának megfelelő erősségű folyószakaszt.

 

Árak

Alapár: 
10.500 HUF
2 napos program
21.900 HUF

Alapár: félnapos program.

2-3 üléses vadvízi kenut vagy 8 személyes rafting hajót és teljes felszerelést biztosítunk - nektek csak fürdőruhát kell hoznotok, a neoprén kezeslábast, kabátot, cipőt, a mentőmellényt és sisakot mi adjuk, és persze fejenként egy evezőt, a teljes siker érdekében!
Egy-egy evezés időtartama kb. 4-5 óra, beleértve a kiegészítő tevékenységeket is, úgymint öltözködés, hajó-fújás, oktatás, vízre szállás, majd kétórányi evezés után a vizes ruhákból való kihámozódás, szárítkozás és pihegés.

2 napos program: A normál kétnapos rafting hétvége során két alkalommal van lehetőség közelebbi kapcsolatba kerülni a kristály-kék Socával - első nap a folyó egy szelídebb, következő nap egy nehezebb szakaszával ismerkedhettek meg.
A 2 napos program ára tartalmazza: 2 tetszőleges vadvízi programot, teljes felszerelést, túravezetést és egy folyóparti vacsorát.

Válassz 2 programot a következőek közül: rafting, felfújható vadvízi kenu vagy kajak, canyoning, hydrospeed, tubing

Az egyes programok kezdési időpontjai: minden nap 8:30 és 14:00 órakor
Jelentkezés sorrendjében töltjük délelőtti, ill. délutáni programjainkat.

 

További kérdése esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találja.